Održivo poduzetništvo

Održivo poduzetništvo

Sutra, 17.01.2018. godine na Mašinskom fakultetu u Sarajevu će se održati poduzetnička obuka za studente, u okviru projekta Sustainable Youth Entreprenuership.

Udruženje – Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti – Energis će sutra održati besplatan program poduzetničke obuke u okviru projekta „Sustainable Youth Entrepreneurship“ za mlade i ambiciozne studente Mašinskog fakulteta u Sarajevu. Program poduzetničke obuke će se održati 17.01.2017. sa početkom u 9:00 sati.

 

Program poduzetničke obuke bit će fokusiran na transfer znanja mladim i ambicioznim osobama u svrhu njihovog osposobljivanja i podrške za pokretanje vlastitog održivog biznisa, te time jačanjem poduzetništva mladih u Bosni i Hercegovini. Učesnici obuke i edukacije će dobiti priliku da steknu saznanja koja se tiču kreiranja poslovne strategije i poslovnog plana, organizovanja malog biznisa i značaja održivog poslovanja. Nakon završetka programa obuke i edukacije, svi učesnici će dobiti certifikat o učešću u ovom jedinstvenom programu poduzetničke obuke – moći će ga preuzeti u prostorjima udruženja od 24.01.2017. do 26.01.2017. godine.

Sav materijal koji je Energis proizveo kroz ovaj projekat za potrebe razvoja i edukacije potencijalnih poduzetnika se može preuzeti sa ovog linka:

https://drive.google.com/open?id=1ZzSlBG1PZuXVH-hNyECF8-sKcFcYiW4m

Na temu energetska efikasnost u zgradarstvu