Donirajte

Vi možete značajno doprinjeti podizanju svijesti o važnosti i neophodnosti energetske efikasnosti u Bosni i Hercegovini.

Growing_f7d0f8eacaCentar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti – Energis ima cilj da razvije i unaprijedi programe koji se bave čuvanjem energije, energetskom efikansnosti i ukupnim poboljšanjem životnih i radnih uslova u Bosni i Hercegovini kroz promociju obnovljivih izvora energije i očuvanja okoliša.
Implementacija projekata i donacije predstavljaju naš glavni izvor finansiranja, tako da Energis u postizanju cilja povećanja efikasnog korištenja energije (i smanjenja emisija štetnih plinova) zavisi i od donatora poput Vas.
Donacijom u bilo kojem iznosu, pomažete ostvarivanju ranije spomenutih ciljeva, i Vaša donacija je od ogromnog značaja za Centar. Sredstva će se koristiti za razvoj projekata energetske efikasnosti, ali i kao pomoć u implementaciji takvih projekata. Bit ćete obavješteni o napretku projekta, a kasnije (kako budemo razvijali više projektnih ideja) moći ćete birati koje projekte želite podržati. Molimo da Vašu donaciju uplatite po slijedećim instrukcijama:
Primalac: Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti
Svrha: Donacija (za IME PROJEKTA/AKCIJE – po želji)
Račun br. 338 690 22394922 71
Banka: UniCredit Bank dd
Po primanju Vaše donacije poslat ćemo Vam i obavjest o prijemu sredstava uz dodatnu zahvalu za podršku Energisu.
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt informacije:

Obala Kulina bana 5/2
Sarajevo, BiH 71000
T: +387 33 227 766
F: +387 33 203 906
info (at) energis.ba