Konferencija o obnovljivim izvorima energije u Beču

Konferencija o obnovljivim izvorima energije u Beču

GFSE (Globalni forum za održivu energiju) u Beču održava regionalnu konferenciju o ulozi obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti kao glavnih pokretača ekonomskog razvoja. Konferencija se održava u Beču, 28. i 29. april 2011. Cilj konferencije je skupiti međunarodne i ekonomske stručnjake i državne predstavnike iz jugoistočne Europe, Dunavske regije, regije Crnog Mora i Kavkaske regije. Fokus

GFSE (Globalni forum za održivu energiju) u Beču održava regionalnu konferenciju o ulozi obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti kao glavnih pokretača ekonomskog razvoja.

Konferencija se održava u Beču, 28. i 29. april 2011. Cilj konferencije je skupiti međunarodne i ekonomske stručnjake i državne
predstavnike iz jugoistočne Europe, Dunavske regije, regije Crnog Mora i Kavkaske regije. Fokus konferencije će biti na aktivnostima povećanja energetske efikasnosti (EE) i dijeljenja obnovljivih izvora energije (OIE) u svim tim regijama.

Glavna poenta je omogućiti dijalog u identificiranju potencijala i uočavanju barijera za EE i OIE u tim regijama, proučavanja zakonskih okvira i financijskih mehanizama i izmjena iskustava i znanja.

Sudjelovanje u samoj konferenciji je besplatno, a registraciju i prijavu u hotel možete ostvariti na njihovim služenim stranicama na dolje navedenom linku.

www.gfse.at

Na temu energetska efikasnost u zgradarstvu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply