Objavljen prvi javni poziv za korisnike u okviru projekta Model EE – sufinansiranje mjera energetske efikasnosti za građane!

Objavljen prvi javni poziv za korisnike u okviru projekta Model EE – sufinansiranje mjera energetske efikasnosti za građane!

U okviru projekta „Model poboljšanja energetske efikasnosti u zgradarstvu na području Kantona Sarajevo“ 13.03.2019. godine objavljen je I Javni poziv za vlasnike individualnih stambenih objektata i objekata kolektivnog stanovanja.

Ministarstvo prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo u partnerstvu sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA implementira Model poboljšanja energetske efikasnosti (Model EE), kojim želi doprinijeti da što veći broj građana pod povoljnijim uslovima izvrši utopljavanje svojih objekata.

Građani Kantona Sarajevo koji žele aplicirati na Model poboljšanja energetske efikasnosti u zgradarstvu na području Kantona Sarajevo, to mogu učiniti do 30. aprila 2019. godine.

Neophodne informacije i dokumentaciju za apliciranje građani mogu dobiti putem internet stranice www.uredee.ba, e-mailom: info@uredee.ba, ili direktno u Uredu za energetsku efikasnost pri SERDA-i, Kolodvorska 6 ili na telefon: 033 652 935.

Tekst javnog poziva požete pogledati na I JAVNI POZIV MODEL EE.

https://i1.wp.com/uredee.ba/assets/photos/news/medium/1552473123-objavljen-i-javni-poziv-za-korisnike-u-okviru-projekta-model-ee.jpg?ssl=1

Na temu energetska efikasnost u zgradarstvu