Poziv kompanijama na prezentaciju sistema upravljanja energijom

Poziv kompanijama na prezentaciju sistema upravljanja energijom

U saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, američka kompanija Energy Automation Systems Inc. (EASI) poziva bh. kompanija na prezentaciju sistema upravljanja energijom. Vrhunski stručnjaci iz kompanije EASI će prezentirati široki izbor inovativnih proizvoda i usluga vezanih za energetsku efikasnost u primjeni kod industrijskih i komercijalnih klijenata te o načinima kako američka tehnologija može pomoći kompanijama u smanjenju operativnih troškova na ekološki prihvatljiv način.

U saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, američka kompanija Energy Automation Systems Inc. (EASI) poziva bh. kompanija na prezentaciju sistema upravljanja energijom.  Vrhunski stručnjaci iz kompanije EASI će prezentirati široki izbor inovativnih proizvoda i usluga vezanih za energetsku efikasnost u primjeni kod industrijskih i komercijalnih klijenata te o načinima kako američka tehnologija može pomoći kompanijama u smanjenju operativnih troškova na ekološki prihvatljiv način.

Energy Automation Systems, Inc. (EASI) isporučuje svoje sisteme energetske efikasnosti za kvalitetnu potrošnju električne energije za preko 90.000 industrijskih i komercijalnih klijenata u širokom spektru industrija već duže od 30 godina u 69 zemalja širom svijeta.  EASI sistemi eliminiraju nepotrebne gubitke u elektro distributivnim mrežama i postižu uštedu energije od 10-30%, a u nekim slučajevima čak i više.  EASI rješenja mogu se koristiti u javnim zgradama, poslovnim objektima, industrijskim objektima i svim ostalim tipovima objekata neovisno od njihove složenosti namjene i veličine.  EASI nudi kompletan vrhunski asortiman mjera za poboljšanje očuvanja energije i kvalitete električne energije za opremu, uključujući motore, rasvjetu, HVAC, rashladne i klima kompresore.  Osim uštede energije, EASI sistemi proizvode pozitivne indirektne efekte koji smanjuju operativne troškove i povečavaju profit klijenta.

Pozivamo vas da saznate više o svim prednostima EASI sistema od strane eksperata kompanije EASI. Seminar i prezentacija će se održati u utorak, 19. aprila, 2016. od 13:00-15:00 u Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država, Robert C. Frasure Street 1 u Sarajevu. U prilogu je agenda prezentacije:

13:00 – 13:10             Pozdravni govor, NJ.E. Maureen E. Cormack, Ambasador SAD u BiH

13:10 – 13:20             Uvodno izlaganje u EASI sistemu, Gosp. Zoran Brkic, EASI Consultant

13:20 – 13:30             Sveobuhvatan menadžment energetskih troškova, Gosp. Hamid Mehinović, Energis

13:30 – 13:40             Energetska efikasnost kao obaveza i prilika u kreiranju ambijenta za privlacenje investicija i pristup finansijskim mehanizmima                                                   domacih i medjunarodnih fondova, Nihad Harbas, Ceteor

13:40 – 14:30             Prezentacija EASI sistema , demonstracija rada Sistema, Gosp. Zoran Brkić, EASI Consultant

14:30 – 14:45             Pitanja i odgovori

14:45 – 15:00             Networking

 

Zbog ograničenog kapaciteta, molimo Vas da potvrdite svoje prisustvo do petka, 15. aprila putem emaila na brkiczoran@gmail.com ili na telefon 062 811 556.

U slučaju da ne možete prisustvovati ovoj prezentaciji molimo Vas da imenujete nekoga da prisustvuje u Vaše ime, jer će nam biti potrebna imena učesnika radi ulaska u zgradu Ambasade.  Elektronski uređaji i ostali elektronski mediji nisu dozvoljeni unutar Ambasade, uključujući laptop, mobilni telefon, USB stik ili disk, koje možete ostaviti na ulazu kod sigurnosnog osoblja Ambasade za vrijeme trajanja prezentacije.

 

 

Na temu energetska efikasnost u zgradarstvu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply