Prvi internacionalni RENEXPO® BiH sajam i konferencija o energetskoj efikasnosti u Sarajevu!

Prvi internacionalni RENEXPO® BiH sajam i konferencija o energetskoj efikasnosti u Sarajevu!

Sarajevski Hotel Hollywood postaće regionalni sajamski i konferencijski centar susreta međunarodnih stručnjaka iz oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti tokom dvodnevnog RENEXPO® BiH događaja koji će se održati 5. i 6. novembar 2014. godine. Datum: Novembar 5. i 6. 2014. Mesto: Sarajevo, Bosna i Hercegovina, Hotel Hollywood Učesnici: 3000 + posetilaca / 70 izlagača / preko 400

Sarajevski Hotel Hollywood postaće regionalni sajamski i konferencijski centar susreta međunarodnih stručnjaka iz oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti tokom dvodnevnog RENEXPO® BiH događaja koji će se održati 5. i 6. novembar 2014. godine.

Datum: Novembar 5. i 6. 2014.

Mesto: Sarajevo, Bosna i Hercegovina, Hotel Hollywood

Učesnici: 3000 + posetilaca / 70 izlagača / preko 400 učesnika konferencije

Očekuje se oko 70 izlagača, tržišnih lidera iz relevantih oblasti, preko 400 učesnika konferencija i više od 3000 posjetilaca među kojima i predstavnika BiH opština, ministarstava i naučnih institucija.

RENEXPO® BiH predstavlja ključnu energetsku platformu visokog kvaliteta za region cijelog

Zapadnog Balkana sa ciljem prezentovanja inovacija, novih proizvoda i tehnologija svim učesnicima, proizvođačima, inženjerima i posjetiocima iz drugih oblasti. Događaj otvara mogućnost i za ostvarivanje novih poslovnih kontakata, povezivanje sa donosiocima odluka, organima uprave, investitorima i medijima.

RENEXPO® BiH se fokusira na:

1. Drvnu biomasu / Biogas

2. Hidroenergiju

3. Energetsku efikasnost – industrija, građevinarstvo, ulična rasveta

Uz istovremeno predstavljanje zakona, pravnih i regulatornih okvira, RENEXPO® BiH ima za cilj i da privuče glavne igrače na tržište Bosne i Hercegovine, zatim projektne menadžere iz tri susjedne zemlje – Hrvatske, Srbije i Crne Gore, istakne najnovija dostignuća i studije slučaja uz prikazivanje mogućnosti za nove projekte, obezbjedi detaljnu analizu regiona sa izuzetnim potencijalom, poveže domaće učesnike i izlagače sa internacionalnim ekspertima i naravno omogući face-to-face i business-to-business uvezivanje sa liderima u industriji.

Organizator prestižnih RENEXPO® događaja je kompanija REECO SRB DOO.

Za detalje se informišite na: www.renexpo-bih.com

Na temu energetska efikasnost u zgradarstvu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply