Sajam Energija, industrija, rudarstvo

Sajam Energija, industrija, rudarstvo

Prvi međunarodni sajam “Energija, industrija, rudarstvo” bit će otvoren u utorak 21. juna na pomoćnom stadionu Tušanj u Tuzli. U sajamskoj hali koja je napravljena specijalno za ovu manifestaciju, na oko 1.300 kvadratnih metara prostora, postavljeni su štandovi za oko 80 izlagača iz sedam zemalja Evrope. Kraljevina Danska je zemlja partner ovog prvog sajma, a izlagači

Prvi međunarodni sajam “Energija, industrija, rudarstvo” bit će otvoren u utorak 21. juna na pomoćnom stadionu Tušanj u Tuzli.

U sajamskoj hali koja je napravljena specijalno za ovu manifestaciju, na oko 1.300 kvadratnih metara prostora, postavljeni su
štandovi za oko 80 izlagača iz sedam zemalja Evrope.

Kraljevina Danska je zemlja partner ovog prvog sajma, a izlagači i učesnici su i predstavnici iz Njemačke, Poljske, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

U srijedu 22. juna u Tuzli će biti otvoren i međunarodni stručni skup “Energa”, koji je sastavni dio Sajma energetike. Energis će održati prezentaciju na temi Energetska efikasnost i obnovljivi izvori energije.

Na temu energetska efikasnost u zgradarstvu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply