Tesla nudi besplatne stanice za napajanje električnih auta hotelima, restoranima, pumpama itd.

Tesla nudi besplatne stanice za napajanje električnih auta hotelima, restoranima, pumpama itd.

Da bi raširili svoju mrežu stanica, Tesla nudi besplatne stanice za napajanje auta hotelima, motelima, pumpama itd. Da li bi prihvatanje Tesline besplatne ponude, te uključivanje u njihovu mrežu, moglo povećati promet u Vašem objektu (pretpostavljajući da ste vlasnik)?

Veoma dobar i detaljan članak na ovu temu je nedavno kreiran, te ćemo mi objaviti samo određene, najvažnije, dijelove ovog članka (čitav članak možete naći na stranici https://www.teslamotors.com/destination-charging):

Vlasnici Tesle su imućni, a vole da koriste besplatna putovanja na Teslinoj SuperCharger mreži. Međutim, nakon što putnici dođu na svoje odredište, npr. hotel uz plažu ili restoran na planini, oni nemaju gdje da napune svoja auta na finalnoj destinaciji. Ovdje nastupa pametni vlasnik, koji može dobiti ove potencijalne goste ukoliko odabere da uzme ovu besplatnu priliku koju Tesla nudi. Ova prilika im nudi prednost u odnosu na druge hotele, restorane, objekte koji nemaju stanicu za napajanje!

Takođe, možete imati svoju stranicu listiranu na Teslinoj stranici, ovo predstavlja značajnu promociju. Ne samo da link na stranici kao što je Teslina podiže rejting vaše stranice, nego takođe ovdje vlasnici Tesle dolaze da istraže pri izboru svojih lokacija za odmor ili putovanje. Pored toga, svako trenutno na putu će vidjeti vašu stranicu listiranu na velikoj Teslinoj mapi u autu, te ćete imati znatnu prednost da pokupite Tesline korisnike koji se nalaze u vašoj blizini.

..Zašto su hoteli prvi koji su ponudili besplati WiFi? Zato što je to bilo nisko ulaganje a privuklo je veliki broj mušterija koje su platile dobar novac za sobu. Sa Tesla stanicom za punjenje, vi ćete takođe biti oni koji će prvi unovčiti ovu inovaciju. Ne samo da je to dodatna povlastica, već ima i “WoW” efekat i te je okolinski prihvatljivo, što naravno takođe može da vam koristi u širenju vašeg posla.

Orginalni članak ima znatno više detalja, te oni koje zanima više o ovom projektu Tesle, mogu to učiniti na stranici https://www.teslamotors.com/destination-charging.

Na temu energetska efikasnost u zgradarstvu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply