U Sarajevu danas radionica “Energetska tranzicija”

U Sarajevu danas radionica “Energetska tranzicija”

U okviru obilježavanja Francuske sedmice održivog razvoja, od 1. do 7. aprila , Ambasada Francuske u BiH, u saradnji s Univerzitetom u Sarajevu, organizira danas u Sarajevu radionicu o temi “žEnergetska tranzicija”, za profesore, istraživače i studente, ali i preduzeća i sve zainteresirane, saopćeno je iz Univerziteta u Sarajevu. Prema najavi, radionica će biti održana na

U okviru obilježavanja Francuske sedmice održivog razvoja, od 1. do 7. aprila , Ambasada Francuske u BiH, u saradnji s Univerzitetom u Sarajevu, organizira danas u Sarajevu radionicu o temi “žEnergetska tranzicija”, za profesore, istraživače i studente, ali i preduzeća i sve zainteresirane, saopćeno je iz Univerziteta u Sarajevu.

Prema najavi, radionica će biti održana na Prirodno-matematičkom fakultetu.

U okviru obilježavanja sedmice održivog razvoja, Ambasada Francuske u Bosni i Hercegovini pripremila je program  vezan za održivi razvoj, koji se posebno odnosi na univerzitete u Bosni i Hercegovini, ali i na širu javnost.

Kao odgovor na temu energetske tranzicije 2013. godine, bit će razmatrana važna pitanja za Bosnu i Hercegovinu, kao što su upravljanje sivim i crnim vodama te smanjenje energetskih troškova.

Na temu energetska efikasnost u zgradarstvu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply