“W&E School” u OŠ Edhem Mulabdić

Uz podrsku Američke ambasade u BiH , Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povecanja energetske efikasnosti – Energis zajedno sa partnerom Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom – SERDA zapoceo je projekat “W&E School”. Prvu edukaciju o energetskoj efikasnosti i upravljanje otpadom odrzali smo u osnovnoj skoli Edhem Mulabdic za treci i cetvrti razred. Djecu

Uz podrsku Američke ambasade u BiH , Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povecanja energetske efikasnosti – Energis zajedno sa partnerom Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom – SERDA zapoceo je projekat “W&E School”.

Prvu edukaciju o energetskoj efikasnosti i upravljanje otpadom odrzali smo u osnovnoj skoli Edhem Mulabdic za treci i cetvrti razred.

Djecu smo upoznali sa osnovama obnovljivih izvora energije, energetskoj efikasnosti, te upranje otpadom. Djeca su takodjer dobili poklon pakete sa edukativnim materijalima, a nastavnicima smo podijelili dodatne radne materijale koje ce iskoristiti na narednim casovima.

Na temu energetska efikasnost u zgradarstvu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply