Poziv mladim i ambicioznim osobama za učešće na programu poduzetničke obuke „Održivo poduzetništvo“

Poziv mladim i ambicioznim osobama  za učešće na programu poduzetničke obuke  „Održivo poduzetništvo“

Udruženje - Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti, u okviru projekta „Sustainable Youth Entrepreneurship“, objavljuje

Poziv mladim i ambicioznim osobama

za učešće na programu poduzetničke obuke

„Održivo poduzetništvo“

Udruženje – Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti – Energis organizira besplatan program poduzetničke obuke u okviru projekta „Sustainable Youth Entrepreneurship“ za mlade i ambiciozne osobe starosne dobi do 25 godina. Program poduzetničke obuke će se održati od 11.12.2017. do 15.12.2017. godine u prostorijama Udruženja sa početkom u 9:00 sati.

Program poduzetničke obuke bit će fokusiran na transfer znanja mladim i ambicioznim osobama u svrhu njihovog osposobljivanja i podrške za pokretanje vlastitog održivog biznisa, te time jačanjem poduzetništva mladih u Bosni i Hercegovini. Učesnici obuke i edukacije će dobiti priliku da steknu saznanja koja se tiču kreiranja poslovne strategije i poslovnog plana, organizovanja malog biznisa, oblasti poreza i drugih obaveza prema državi, procedure pokretanja biznisa i značaja održivog poslovanja. Pri završetku programa obuke i edukacije, svi učesnici će dobiti certifikat o učešću u ovom jedinstvenom programu poduzetničke obuke.

Poziv je otvoren za sve mlade i ambiciozne osobe starosne dobi do 25 godine. Da bi se apliciralo na ovaj poziv potrebno je dostaviti CV i kratko motivaciono pismo na e-mail adresu office@energis.ba.

Rok za podnošenje aplikacije je 17.11.2017. godine do 18:00 sati, dok će lista učesnika biti objavljena u roku od 15 dana nakon zatvaranja poziva za iskazivanje interesa za učešće u poduzetničkoj obuci.

Na temu energetska efikasnost u zgradarstvu