Poziv bh. poduzetnicama na online B2B susrete s poduzetnicima Turske

Privredna/Gopodarska komora FBiH u okviru “Programa za ekonomsko osnaživanje žena” i Privredna komora Korfez, Turska, pozivaju bh. poduzetnice i kompanije predvođene ženama na B2B poslovne susrete s poduzetnicama Turske, koji će se održati online, 14. i 15. aprila 2021. godine.

Ovaj događaj namijenjen je svim poduzetnicama i kompanijama predvođenim ženama iz svih sektora u cilju međusobnog umrežavanja, razmjene kontakata, iskustava, ali i ostvarenja novih poslovnih partnerstava kako bi se ublažile posljedice Covid-19 na poslovanje, naročito zbog nemogućnosti održavanja sajmova i međusobnih posjeta.

Učesnicama ovog događaja bit će omogućena besplatna registracija na platformi predviđenoj za održavanje poslovnih susreta, postavljanje promotivnih materijala, pregledanje profila ostalih učesnica, te direktni B2B online susreti.

Interes za učešćem na predstojećim online susretima poduzetnica BiH i Turske, iskažite prijavom putem stranice: http://www.kfbih.com/prijava-b2b-poduzetnice, do 09.04.2021.

Za sva dodatna pitanja i informacije na raspolaganju je kontakt broja +387 33 566 333, Anela Karahasan.

Detaljan program predstojećih online susreta bit će naknadno dostavljen.

Preuzeto: mreza-mira/net

Kontakt

Stojimo na raspolaganju za svaki vid saradnje. Budite slobodni da nas kontaktirate.