Digitalno studijsko putovanje: Snabdijevanje postrojenja iz obnovljivih izvora energija

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještena je od strane Predstavništva njemačke privrede u Bosni Hercegovini (AHK) da je u toku prijava za digitalno studijsko putovanje na temu “Samostalno snabdijevanje industrijskih postrojenja i poslovnih objekata iz obnovljivih izvora energija” koje će se održati od 29. do 31.03.2021. godine u online (Zoom platforma) formatu.

Navedeno studijsko putovanje se održava u okviru programa podrške saradnje “Mittelstand Global – Exportinitiative Energie”, koju raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke., dok program u Bosni i Hercegovini provodi Predstavništvo njemačke privrede u saradnji sa njemačkom kompanijom Energiewaechter GmbH.

Cilj organizovanja studijskog putovanja je unapređenje razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i kompanija zainteresovanih za oblasti snabdijevanja energijom industrijskih postrojenja i poslovnih objekata iz obnovljivih izvora, ali i radi uspostavljanja novih poslovnih kontakata.

Studijsko putovanje će se održati na njemačkom jeziku uz simultani prijevod. Više informacija o programu i studijskom putovanju možete pronaći u prilogu i OVDJE.

Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu popunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA.

Pristupni link za konferenciju će biti dostavljen prijavljenim kompanijama nekoliko dana prije termina održavanja studijskog putovanja.

Preuzeto: mreža-mira/net 

Kontakt

Stojimo na raspolaganju za svaki vid saradnje. Budite slobodni da nas kontaktirate.