Energis.ba lansirao novi dizajn

Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti Energis sa ponosom predstavlja novi izgled web portala energis.ba. Pored niza edukativnih sadržaja portal nudi savjete i rješenja kako povećati energetsku efikasnost, navodi važnost energije iz obnovljivih izvora kao i vrste tih izvora i zakonsku regulativu iz oblasti enegetske efikasnosti. U okviru portala Energis nudi mogućnost saradnje sa studentima i učenicima koji su zainteresovani za ovu oblast, kao i niz drugih opcija.

Energis posjeduje prvi i najposjećeniji portal u Bosni i Hercegovini koji je opredjeljen promovisanju energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije u Bosni i Hercegovini i svijetu. Portal energis.ba u proteklih pet godina postao je centralno informativno i edukativno mjesto građanima, studentima, firmama i javnim institucijama. S tim uvezi, Energis je prepoznao ideju i želju da uvede mobilnu, tablet i desktop verziju portala u skladu sa svakodnevnim razvojem ovih tehnologija. Novi izgled portala je “žprijateljski” nastrojen prema mobilim uređajima i tabletima, te se stranica lako pretražuje i preko vašeg smart uređaja.

Prema riječima Hamida Mehinovića, direktora Energis-a, preko portala će biti prezentirani standardi EU u potrošnji goriva, razvoju energetski efikasnih rješenja u zgradama, kućama, prijevozu, energetskim sistemima i industriji, na portalu su prezentirana sva dešavanja u Bosni i Hercegovini i svijetu u ovom sektoru i redovno su ažurirana. Sve nove vijesti iz sektora obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti možete sada lakše pronaći na novom portalu.

Kontakt

Stojimo na raspolaganju za svaki vid saradnje. Budite slobodni da nas kontaktirate.