Uskoro sajam „VOLONTIRAJ I TI“

Sajam koji organizira Ambasada SAD u saradnji sa Fondacijom Mozaik i Agencijom „Mašta“, pod nazivom „VOLONTIRAJ I TI“, okupit će visoko cjenjene nevladine organizacije, među kojima je i Vaš Energis. Sajam će se održavati u tri grada: Sarajevo, Banjaluka i Mostar.

Datum i lokacija sajmova:

04.06.2016. Sarajevo – plato ispred BBI centra (u slučaju loših vremenskih prilika u Importanne centru)
11.06.2016. Banja Luka – Tgr Krajine (u slučaju loših vremenskih prilika u DIS teatru)
18.06.2016. Mostar – Španski trg (u slučaju loših vremenskih prilika u Mepas Centru)

Tokom sajma imat ćete mogućnost da se bolje upoznate sa radom nevladinih organizacija, te da se uključite u rad, kako bi zajedno sa Vama, postigli određene ciljeve.

Ovim putem Vas pozivamo da u što većem broju posjetite sajam i štand udruženja Energis. Udruženje – Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti – Energis će na ovom sajmu upoznati posjetioce o misiji i ciljevima udruženja, radom stranice udruženja, dosadašnjim projektima Energis-a, te će detaljno biti prezentiran projekat “W&E School” – Škola energije i otpada.

Energis LOGO copy

Pored upoznavanja posjetioca sa radom udruženja, nudimo Vam mogućnost prijave za volontiranje u našem udruženju. Nadamo se da ćete u što većem broju odgovoriti na naš poziv, te se nadamo da ćete pokazati volju i želju da nas podržite u daljem radu.

Komentariši

Kontakt

Stojimo na raspolaganju za svaki vid saradnje. Budite slobodni da nas kontaktirate.