Moćni izdržljivi električni motocikl

Kalk& dolazi s motorom od 7-14 kilovata, baterijom od 2,6 kWh, aluminijskom okvirom, dijelovima šasije od ugljičnih vlakana, tri moda vožnje i brzim punjačem koji omogućuje da ga napunite do kraja za samo 2,5 sata i može dostići brzinu do 100 km/h.

Izuzetno je dobro zaštićen od udaraca, vode i prašine, dok mu je dizajn čisti minimalizam jer je proizvođaču bilo važno samo omogućiti performanse i udobnost, dok mu je izgled bio u drugom planu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

https://youtu.be/Ppmjn8A7ek8

Ova objava je dio projekta “Jačanje Održive i Ekološki Prihvatljive Poduzetničke Kulture Mladih u Kantonu Sarajevo” koji Udruženje – Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti (Energis) implementira uz podršku Centra za razvoj i podršku (CRP) u okivru projekta GEAR – Green Economy for Advanced Region / GEAR – Zelena ekonomija za razvoj regiona, finansiranog od strane Evropske  unije.

Sadržaj ovog dokumenta isključiva je odgovornost Energis-a i ni na koji način se ne može smatrati da odražava stavove Evropske unije i Centra za razvoj i podršku

Kontakt

Stojimo na raspolaganju za svaki vid saradnje. Budite slobodni da nas kontaktirate.