Poziv mladim osobama za besplatno učešće u programu poduzetničke obuke

Udruženje – Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti – Energis organizira besplatan program poduzetničke obuke na temu održivog i zelenog poduzetništva u okviru projekta „Održivo poduzetništvo mladih “, za mlade studente IUS-a i druge zainteresovane mlade ljude koji posjeduju poduzetnički potencijal.

Program poduzetničke obuke će se održati 13.02.2020. godine u prostorijama Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu (IUS-a).

Program poduzetničke obuke bit će fokusiran na transfer znanja mladim i ambicioznim osobama u svrhu njihovog osposobljivanja i podrške za pokretanje vlastitog održivog biznisa, kako bi ojačali  poduzetništvo mladih u Bosni i Hercegovini i smanjili nezaposlenosti mladih osoba. Učesnici obuke će dobiti priliku da steknu saznanja koja se tiču kreiranja poslovne strategije i poslovnog plana, organizovanja malog biznisa, oblasti poreza i drugih obaveza prema državi, procedure pokretanja biznisa i značaja održivog poslovanja. Pri završetku programa obuke svi učesnici će dobiti certifikat o učešću u ovom jedinstvenom programu poduzetničke obuke.

Poziv je otvoren za sve studente IUS-a i druge zainteresovane mlade ljude koji posjeduju poduzetnički potencijal.

Pri selekciji učesnika, prednost će imati imati ženske osobe, kao i osobe sa visokim akademskim dostignućima.

Da bi se apliciralo na ovaj poziv potrebno je popuniti formular dostupan na QR kodu, energis.ba i društvenim mrežama ili putem info@energis.ba. Rok za podnošenje prijave je 07.02.2020. godine a link za popunjavanje obrazca je https://forms.gle/spzFyHo8aBeB7f5i7.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se za učešće u programu poduzetničke obuke kako biste učili od iskusnih stručnjaka, stekli uvid u stvarnost poduzetništva i dobili podršku za sve vaše poslovne zamisli.

 

Kontakt

Stojimo na raspolaganju za svaki vid saradnje. Budite slobodni da nas kontaktirate.